måndag 19 september 2011

Höstmåndag

Dagen har gått i trötthetens tecken. En envis förkylning har gjort mig så trött och matt. Men dagens möten har varit både viktiga och intressanta. Förmiddagen var vikt för olika planeringsmöten, både interna S-möten och Rödgröna möten.

På eftermiddagen träffades Regionförbundets AU, Länsstyrelsens ledning och länets riksdagsledamöter. På dagordningen fanns två punkter. Dels den Regionala utvecklingsstrategin (RUSen) och dels SUF Kunskapscentrum. SUF arbetar med stöd till barn och föräldrar i familjer där någon förälder har utvecklingsstörning eller andra kognitiva svårigheter som påverkar föräldraförmågan. Vi söker nu olika strategier för att omvandla det Regionala kunskapscentret till ett Nationellt kunskapscenter.

Imorgon tisdag fortsätter jag med besök inom Uppsalas friskolor, en träff med Svenskt Näringsliv, ett möte med NHR (Neurologiskt handikappades riksförbund) samt möte med Kommunfullmäktigegruppen. För att orka det är planen nu att snabbt få barnen att sova (!) och sen själv stupa i säng...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar